Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Uvijek je pravi trenutak za ljubav

03.02.2023.

Vaša srca poklanjaju, naše ruke stvaraju

Život nije samo prolaženje vremena. Život je kolekcija uspomena, njihove frekvencije i intenziteta. 14. februara obilježava se „Valentinovo“ ili „Dan zaljubljenih“. Iako se mnogi razmimoilaze u mišljenju da li ovaj datum treba obilježavati ili ne, život je isuviše kratak da bismo propustili bilo koju priliku da stvorimo novu, lijepu uspomenu i voljenoj osobi pokažemo koliko je volimo. Ako nas pitate, mi smo mišljenja da ljubav dragim osobama treba pokazivati svaki dan i činiti da se osjećajuvoljeno.

Svima nam se desilo barem jednom (zasigurno i više od jednom) da nam nedostaje ideja kako voljenu osobu iznenaditi, pogotovo ako to pokušavate činiti redovno. I nerijetko u takvim slučajevima pribjegnemo standardnom setu „rješenja“ uz obećanje sebi da ćemo sljedeći put stvari uraditi drugačije ili pokloniti nešto unikatno, originalno.

Za sve vas koji želite za predstojeći dan zaljubljenih stvoriti lijepu uspomenu koja traje, imamo super ideje!

Uzeli smo u obzir da (skoro) svaki par ima svoje zajedničke rituale ili hobije. Kreirali smo listu poklona za njui njega shodno vašim zajedničkim interesovanjima! <3


Za one koji uvijek imaju mnoštvo stvari sa sobom...

Ukoliko ste jedan od onih parova koji uvijek sa sobom nosi mnoštvo stvari praktična ideja jesupersonalizirani ruksaci. Ruksaci, osim što su praktični i korisni, trendy su i definitivno nećete ostatinezapaženi ukoliko se odlučite za jarke boje. Naravno, uvijek možete birati i neutralne boje ako to višeodgovara vašem stilu.


Za one kojima je odlazak u prirodu neizostavna aktivnost vikendom...

Predlažemo trenerke koje ćete bez mnogo truda i frustracije uskladiti sa vašom drugom polovinom nadiskretan i minimalistički način. Manje je više ;) Neka obične šetnje u prirodi poprime sasvim novudimenziju!


Za one koji vole ljeto...

Iako zima još uvijek traje, svi maštamo o prvom suncu i ne bismo se bunili ukoliko bi nas danas neko iznenadio putovanjem u toplije krajeve. More, sitni fini pijesak, šetnja plažom, odmaranje u hladovini... S ovom slikom pred očima zvuči mudro većsada investirati u kvalitetne espadrile. Ne dozvolite da vas neko uhvati nespremne za putovanje ;)


Za one koji (gotovo) uvijek putuju skupa...

Tek je početak godine, ali ne sumnjamo da ste već odabrali destinacije koje želite posjetiti ove godine. Kako bi vaša putovanja bila još ljepša i ugodnija vašoj drugoj polovini možete poklonitivrećice za odlaganje odjeće/veša dok ste na putu, koje dolaze u paru „za nju i njega“.


Za one kojima je ispijanje jutarnje kafe najdraži ritual....

Šoljice sa unikatnom porukom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Poruku i dizajn možete birati sami. Sjajan način da voljenu osobu svakog jutra personaliziranom porukom podsjetite koliko vam znači. Može li dan započeti ljepše?


Za one koji posebnu pažnju posvećuju njezi kože...

Sigurni smo da poznajete sve prednosti prirodne kozmetike, pa stoga nećete pogriješiti ako se odlučite pokloniti set za njegu kože vašem partneru. P.S. Setove možete koristiti zajedno, samo izaberite miris koji će se svidjeti oboma.


Za one koji skupa pišu...

Bilješke, planovi, misli... toliko je toga što pišemo u naše rokovnike i dnevnike. Ukoliko zajednonjegujete ritual pisanja dnevnika ili vrijeme provodite planirajući avanture i obaveze, matchy naliv pera ilirokovnici su odličan poklon!


Za one koji vole modu...

Posegnite za različitim odjevnim predmetima koji nose istu poruku ili imaju sličan dizajn. U ovomslučaju, izborom unisex proizvoda ne možete pogriješiti.

Nadamo se da smo vam olakšali kupovinu i izbor poklona za dan zaljubljenih! Više ideja pogledajte u nastavku, a svaku od njih već sada možete naručiti brzo i jednostavno.